Termékeink

Svédpadlók Csehországból

Néhány szó az ESCO márkáról

Az ESCO Csehországban, „ Morvaország” szívében 1906 óta foglalkoznak fafeldolgozással. Egyedi és exkluzív tölgyfa padlók gyártására szakosodtak. Az Esco termékeket világszerte értékesítik, Magyarországon a Stáb Parketta Kft. az egyedüli forgalmazója a termékeknek.

Technikai jellemzők

Amit az ESCO-ról tudni kell

A padlók a gyári, különleges felületkezeléseknek köszönhetően fantasztikus egyedi antikolt, és öregbített felületet kapnak, amelynek kopásállósága messze felülmúlja a lakkozott felületekét. Kiválóan használható lakótérben, akár éttermekben, üzletekben, műemléki felújításoknál, vidéki parasztházaknál.

Az ESCO tölgy svédpadlók számos rétegfelépítésben rendelhetők: 14 és 20mm-es tömör, 12, 14 és 15mm-es 3 rétegű valamint 15 és 20mm-es multi 2 rétegű kivitelben. Ez utóbbi esetben a hordozó rétegelt lemez. A padlók szélessége 155-175-190-225-245 mm közül rendelhető. A rétegelt svédpadlók esetében a felső,  keményfa réteg 2,5-5mm között változik.

Minden termékünk csak ragasztással fektethető az aljzatra. Minden esetben ezt a kivitelezési módot ajánljuk, mert ilyen formában biztosított a parketta burkolat stabilitása, és növeli a komfortérzetet a használat során. Rétegelt svédpadlóink 15mm-es vastagságig tökéletesen alkalmasak melegvizes padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására!

Padlóink kérhetők csiszolt, strukturált, keresztbe fűrészelt vagy mesterségesen öregbített felülettel. A tölgyfa svédpadlók választhatók szelektált natúr vagy a fa természetes képét hangsúlyozó rusztikus válogatottságban. A választott parkettához azonos anyagból és felületkezeléssel a lépcsőelemeket is legyártjuk.

Termékcsaládok

Válaszd ki a hozzád illő padlót